EHBO afdeling Zwartsluis

Over ons

Onze vereniging heet officeel Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken afdeling Zwartsluis. Zoals de naam al aan geeft zijn wij de EHBO vereniging in Zwartsluis maar ook iedereen van buiten Zwartsluis kan bij ons lid worden.

De vereniging is lid van de landelijke EHBO. De leden volgen de lessen conform de eisen van het Oranje Kruis en zijn gediplomeerd.

De vereniging is ca. 40 jaar terug opgericht en heeft nu ca. 43 leden. De leden zijn woonachtig in Zwartsluis en omgeving zoals Belt Schutsloot, Hasselt, Vollenhove en Zwolle.

Enkele leden zijn naast EHBO-lid ook lid van een lotus vereniging. Lotus is de afkorting van LANDELIJKE OPLEIDING TOT UITBEELDING van SLACHTOFFERS. Lotus mensen helpen EHBO leden om via het spelen van slachtoffer hun kennis en kunde op orde te brengen en te houden.

De vereniging verzorgt voor haar leden de herhalingslessen om hun diploma geldig te houden. Tevens zet ze zich in om nieuwe EHBO'ers en mensen die kunnen reanimeren op te leiden.


De EHBO-vereniging is lid van het Oranje Kruis
en werkt met gediplomeerde instructeurs en Lotussen.

Naast de lessen welke aan particulieren worden gegeven kunnen medewerkers ook aangemeld worden om lessen te volgen voor de avond of dagcursus. Bij voldoende personen kunn AED en wij u zelf een in-company cursuserzorgen. Voor vragen vul het kontankt formulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen.

De afdeling Zwartsluis van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO is als vereniging erkend als ANBI (algemeenut beogende instelling) instelling met RSIN nummer 813622918.